top of page

Am început acest small business pe social media și în sfârșit a venit timpul să mă extind. Dacă sunteți aici pentru prima dată, vă invit să ne cunoaștem! Mă numesc Ștefania, am 27 de ani și această afacere, DesirebyStefi, este passion project-ul meu.

 

 

Lenjeria intimă și lenjeria vintage au fost întotdeauna escape-ul meu spre a îmi defini feminitatea, chiar și în momentele în care m-am simțit neatractivă, neimportantă sau pur și simplu ștearsă. Mai ales atunci. Un set provocator sau un body dantelat cu portjartiere m-au ajutat de nenumărate ori în tranziția de la o fată timidă și nesigură pe ea într-o femeie încrezătoare, care până și când își vede defectele în oglindă, știe că fac parte din ea și nu îi diminuează frumusețea sau sexualitatea.

Nu mi-a trecut niciodată prin cap până anul trecut că aș putea chiar eu să încep o afacere de lenjerie. Dar s-a întâmplat. Una din fetele pe care le urmăream și de la care mai cumpăram ocazional (des) lenjerie vintage a anunțat că își vinde stocul. L-am cumpărat, am deschis un cont pe social media și am zis hai!

Nu avusesem absolut nici un fel de experiență până acum. Job-ul meu de zi este complet diferit. Lucrez într-o corporație și am terminat dreptul. Așadar, nimic creativ sau business related. Probleme au fost multe – de la poze, la curieri, la inventar, la content, nopți nedormite și zile panicate. Uneori încă este așa.

Cel mai ciudat a fost să switch sides și să devin din cumpărător vânzător. Să am apartamentul plin ochi de lenjerie. Să am efectiv un magazin de lenjerie la mine în casă. Să interacționez cu atât de mulți oameni all of a sudden. Să prezint frânturi din viața mea pe social media care să nu ajungă doar la familie sau prieteni. Și în toată această aventură am găsit ceva extrem de prețios – o comunitate de fete care este la fel de pasionată de lenjerie ca și mine !

Știu că pare ciudat ca acest about me să fie de fapt spre clientele mele, dar așa este ! Nu cred că există compliment mai mare decât să văd cât de multe dintre ele revin cu o comandă, și încă o comandă, și încă o comandă! Pentru a pregăti site-ul a trebuit sa iau o pauza 2-3 luni de zile, lucru care nu a fost ușor. Dar în momentul în care am reînceput să postez și să anunț premiera site-ului, clientele mele au fost extrem de supportive și entuziasmate.

 

Cred că asta spune tot ce trebuie să știți despre mine. Sunt pasionată, răbdătoare să vă ajut în a vă găsi lenjeria perfectă pentru ocazie perfectă și extrem de recunoscătoare să pot continua și să pot crește acest proiect și această comunitate cu ajutorul vostru.

Nu ezitați să îmi scrieți aici sau pe instagram, @vintagedesirebystefi, pentru orice întrebare sau nelămurire ați avea. Am o multitudine de cliente care cer poze adiționale cu produsul pe care îl doresc, sau care vor să îl probez (peste un tricou, desigur), pentru a vedea cum se așează sau dacă mărimea este bună.

 

Acesta este safe space-ul vostru. Și, datorită vouă, și safe space-ul meu.

WhatsApp Image 2023-11-20 at 20.09.22.jpeg
bottom of page